SERVEIS

  • BATEIG DE MAR. Iniciació en la pràctica del busseig per a tot tipus de persones. Tant per a infants com per a adults, ja sigui a la piscina del complex CARPE DIEM Cadaqués o al mar.

  • IMMERSIONS. Hi ha programades tres sortides diàries en diferents punts d’immersió del Parc Natural del Cap de Creus. Així mateix, es poden realitzar sortides extra o immersions nocturnes sota petició. Oferim sortides a partir d’una persona.

  • LLOGUER DE MATERIAL. Oferim un servei de préstec per a aquells que no disposen de material de submarinisme o necessiten algun element en concret. Tots els equips son de la marca MARES i reuneixen totes les garanties de qualitat.

  • BOTIGA. Disposem d’una àmplia gamma d’equipament MARES; reguladors, jaquets, neoprens, ordinadors, ulleres, aletes, bosses de transport, bosses estanques, material de reparació, complements, etc. A més a més, es poden realitzar compres per encàrrec de qualsevol dels articles del catàleg de MARES.

  • ALLOTJAMENT. El centre està ubicat dins del Complex Turístic CARPE DIEM CADAQUÉS, que compta amb apartaments confortables i equipats per 2,4 i 6 persones.

  • CURSOS IDEA, PADI. Formació en busseig esportiu i professional de tots els nivells, i adaptant-nos a les necessitats en quant a horaris i disponibilitat. La formació teòrica es realitza al mateix centre, així com les pràctiques de piscina. Pel que fa a les pràctiques de mar, s’organitzen en funció de les condicions meteorològiques i l’estat de la mar, per tal de garantir la màxima seguretat i gaudir de la immersió.

  • SNORKEL: Descobreix la flora i fauna marina de Cap de Creus fent snorkel. Pots acompanyar els nostres bussos amb la barca, recórrer la costa més propera a l’embarcació i descobrir tot els racons més salvatges dels nostres punts d’immersió. Consulta disponibilitat i horaris. Preu 20€, inclou lloguer de material de snorkel i assegurança, no inclou guia.

CURSOS