SERVEIS

  • BATEIG DE MAR. Iniciació a la pràctica del busseig per a tot tipus de persones. Per a majors de 10 anys, ja sigui a la piscina del complexe CARPE DIEM CADAQUÉS o al mar.

  • IMMERSIONS. Hi ha tres sortides diàries programades a diferents punts d’immersió del Parc Natural de Cap de Creus. Així mateix, es poden realitzar sortides extra o immersions nocturnes sota petició. Oferim sortides a partir d’una persona*.

  • LLOGUER DE MATERIAL. Oferim un servei de préstec per a aquells que no disposen de material de submarinisme o necessiten algun element en concret. Tots els equips son de la marca MARES i reuneixen totes les garanties de qualitat.

  • BOTIGA. Disposem d’una àmplia gamma d’equipament MARES; reguladors, jaquets, neoprens, ordenadors, màscares, aletes, bosses de transport, bosses estanques, material de reparació, complements, etc. A més a més, es poden realitzar compres per encàrrec de qualsevol dels articles del catàleg MARES.

  • ALLOTJAMENT. El centre està situat dins del Complexe Turístic CARPE DIEM CADAQUÉS, que compta amb apartaments confortables i equipats per 2,4 i 6 persones.

  • CURSOS SSI, PADI. Formació en busseig esportiu i professional de tots els nivells, adaptant-nos a les necessitats en quant a horaris i disponibilitat. La formació teòrica es realitza al mateix centre, així com les pràctiques de piscina. Pel que fa a les pràctiques de mar, s’organitzen en funció de les condicions meteorològiques i l’estat de la mar, per poder garantir la màxima seguretat i gaudir de la immersió.

  • SNORKEL: Descobreix la flora i la fauna marina de Cap de Creus fent snorkel. Pots acompanyar els nostres bussos a la barca, recórrer la costa més propera a l’embarcació i descobrir tot els racons més salvatges dels nostres punts d’immersió. Consulta disponibilitat, horaris i condicions.

CURSOS